Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
27.05.2019
Aroma difuzéry provoní váš domov
Vůně domova bývá často hlavní věcí, po které se nám na dovolené začne stýskat. Ne vždy však má člověk to štěstí a bydlí v okolí přírody s čistým vzduc... číst celé
16.04.2019
Bílý šum
Naprosté ticho nemusí být to pravé. Je zapotřebí nastavit zvukovou kulisu, která uklidní nejen naše miminko, ale odbourá stres i nám. Stačí vybrat spr... číst celé
03.04.2019
Jak vybrat chůvičku
S narozením miminka nepřichází jen radost, ale také starost a pocit zodpovědnosti. Není ale nutné, aby byli rodiče na všechno sami. Pomůže jim PAN CHŮ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Platební metody:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Aroma difuzéry provoní váš domov
27.05.2019
Aroma difuzéry provoní váš domov
Vůně domova bývá často hlavní věcí, po které se nám na dovolené začne stýskat. Ne vždy však má člověk to štěstí a bydlí v okolí přírody s čistým vzduc... číst celé
Bílý šum
16.04.2019
Bílý šum
Naprosté ticho nemusí být to pravé. Je zapotřebí nastavit zvukovou kulisu, která uklidní nejen naše miminko, ale odbourá stres i nám. Stačí vybrat spr... číst celé
Jak vybrat chůvičku
03.04.2019
Jak vybrat chůvičku
S narozením miminka nepřichází jen radost, ale také starost a pocit zodpovědnosti. Není ale nutné, aby byli rodiče na všechno sami. Pomůže jim PAN CHŮ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Dynamic Logic s.r.o.
Jaurisova 515/4
140 00 Praha 4

 
Kontakty
Pan chůvička
Zákaznická podpora PanChuvicka.cz
Zákaznická podpora PanChuvicka.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz